Schilderijen te zien bij tentoonstelling "het dier in de kunsten" 

Van november 2023 t/m april 2024 worden er schilderijen van dieren tentoongesteld van diverse kunstenaars bij tentoonstelling "het dier in de kunsten" in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. De orang oetan jong, de ijsvogel en de hond zullen bij deze tentoonstelling van mij te zien zijn.


Schilderij ingelijst door nieuwe eigenaar met een prachtig eindresultaat

Bij de expositie Kunst om Dalfsen heeft het schilderij de Flamingo's een nieuwe eigenaar gekregen. De nieuwe eigenaar heeft het schilderij bij lijstenmaker Pool in Elburg voorzien van een prachtig op maat gemaakte lijst in het donker olijfgroen met roze ondertoon. Wat een schitterend eindresultaat. 


Expositie Kunst om Dalfsen

In het weekend van 6 en 7 mei 2023 vindt de 'Kunst om Dalfsen' plaats. Hier exposeren op verschillende locaties meerdere kunstenaars hun werk.

 

Ongeveer 10 van mijn schilderijen worden geëxposeerd, waaronder de bruid, de flamingo's, de kameleon, de ijsberg, het noorderlicht, de kleine aap, de leeuw, de ijsvogel, de bizons in de mist, en de kat. Mijn werk is te zien bij Molen Massier tussen Dalfsen en Nieuwleusen. 

 

Een bezoek aan Molen Massier is sowieso de moeite waard. Molenaars geven leuke en interessante rondleidingen!

 


Expositie Stadskamer Zwolle

Het schilderij "de Bruid" is te zien bij de expositie IK TOON in de Stadskamer in Zwolle Centrum. De expositie is te zien vanaf 23 mei t/m 29 juni 2022.